LIFESTYLE

Bamses värld i Kolmården, min tips till alla mammor

Första maj, morsdag i Spanien men tyvärr kan jag inte vara med henne eftersom hon bor i Spanien och jag är här i Sverige idag. Det är bara så men den dagen men hon finns i mina tankar oavsett avståndet… Grattis mamma!. (Spanska nu) Felicidades mamma en el dia de la madre! När barn växer behöver de en ny garderob av kläder.
Så här kommer en bra tips till alla mammor istället så vi alla kan fira morsdag när vi & ni känner för det!.
Varför inte åka till Bamsens värld nu när är det öppet i Kolmården?. Jag spenderade första maj med familjen och här kommer massor med bilder eftersom jag kunde inte låta bli. Riktig fin fast väder var inte det bästa precis. 🙂
Många bilder……..hoppas att ni tycker om dem.

Bamse Böcker, barnsliga roliga…super Bamse!. Alla barn i Sverige har läst dem…till och med jag som vuxen när jag flyttade hit.

Här jag i entrén. Vad behöver ditt barn när barnet börjar skolan? Nya barnkläder eller nya barnskor för alla åldrar.

bamses hus. Vi kommer in…Nu kan du köpa billiga barnkläder online och även billiga barnskor online.

inuti…var är Bamse?

 

Vad fin bor Bamse, eller hur!

vi tog en Bamse runda.

på Bamses båt också.
Bamse & vänner Köpa dryck online

Jag kan inte tro att jag är så nära Bamse?. Stor kram från Miss Lopez
Honung…bra att äta den, eller hur?. Han älskar honung…Så du blir stark som Bamse…men kom ihåg,
“Det är bra att vara stark, men det är bättre att vara snäll”
Bamses värld. Perfekt utflykt för alla!
Lev din bästa liv & Feelgood!
(Spanska)
Desde aqui quiero felicitar a mi madre que esta en España en el día de la madre!. Por si no llega mi mensaje antes.
Yo por mi parte he estado en Kolmården en el mundo de Bamse y me ha parecido muy bonito aunque ha decir verdad el tiempo no le acompañaba. Allí han abierto un parque al famoso personaje infantil, Bamse y debo decir que se lo merece. Y es que a Bamse le gusta mucho la miel para ser muy fuerte pero como el dice, “más vale ser bueno que fuerte…” 🙂
Espero que hayáis tenido un bonito día primero de mayo y feelgood, ya sabéis.
Hasta la vista.