LIFESTYLE

Min mamma ringde mig från Spanien idag

Hej
Som ni vet kommer jag från Spanien,är född i La Coruña och de flesta i min familj bor där dessutom min mamma…och idag fick jag telefonsamtal från henne att hon saknade mig. Hon berättade till mig att det är så fin väder…medan här i Stockholm är fortfarande så kallt. Oh, jag längtar nu efter att vara i Spanien…
Dessutom Påsk är en stor tradition i hela Spanien, la Semana Santa, the Holly week med mycket gamla traditionen från Kristendomen…kolla video från precis den här tradition som symboliserar Jesus sista dagar…La Semana Santa i Santiago de Compostela. Grejen är den här tradition finns över hela Spanien…men var inte rädd!!!!!!…de som har någonting stor på huvudet symboliserar de onda…men kolla video och tänk själv.
Här kommer videon.

Och nu visar jag bilder…idag är jag lite nostalgisk 🙂

Nära hemma

La Coruña city

I San Andrés de Teixido son pilgrim:)
Fin natur
Ok, ska vi kanske planera en weekend tillsammans till Spanien tillsammans?. Det vore rolig eller hur?. Skicka ett mejl till Isabel.lopez@misslopez.se
Återkom gärna med era åsikter om det då kanske vi kan göra det på riktig….
Ha drömmar to Feelgood!
Hasta la vista amigos!