LIFESTYLE

vi har nått målet. Viva Miss Lopez events!

Hej igen!
Det blev bra! 🙂 Man vet aldrig med Facebook marknadsföring, Oljefärg och akvarell för din inredning
men det funkar med sociala medier! 🙂 Här hittar du allt inom inredning, tapeter och målarfärger för möbler.
I detta event hade vi fokus på försäljning och det blev bra tycker jag…Godkänd!. Ibland när man gör events är det mera fokus på själva mingel men nu ville jag sälja mina underkläder eftersom vi börjar dessutom med ett nytt varumärke. Spännande! Köpa inredning och kuriosa online hos snickare https://botsmark-tra.se/
och det var rolig också…Vi hade besök av en liten hund, mycket fin som trivdes med kameran och sen kom nya folk och gamla vänner. Vad rolig!
Och min medarbetare och utbildad journalist Angelina med sin stackars fot…Hoppas det bli bra snart!. Tack för hjälpen med eventet…och imorgon det blir en till!!! Kom igen mina vänner, vi ses på lördag igen! 🙂
Sen det är så vacker där hos Stockholm Art att det är inte svårt att göra fint med lite grejer bara..
Tack till Tina för sponsoring av supernyttig dricka GuruHappy. Det smakar faktisk mycket gott dessutom!
Sen har vi bjudit på JP Chenet, kallt som det ska vara, och alla var så glada att få smaka detta exklusiv vin från Frankrike som nu finns i Sverige på Systembolaget. Gjorde succe i Cannes filmfestivalet och nu förstår jag varför…fin och elegant till och med själva flaskan!. Mycket njöd med vinet faktiskt!!!
Och imorgon ett till event men denna gång tillsammans med Eva och Rosa och deras klädmärke från Spanien, Almatrichi. Cool! Möbler och inredning hos snickare som kan tapetsera om dina möbler.
Hoppas att alla som kunde komma igår. Kommer nu på lördag. Samma pkats Sigtunagatan 3, Vasastan Stockholm mellan ca 12 till 16. Vill du ha nya möbler och vill hitta en tapetserare?
Vi ses och sov gott så länge!