Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Angelina Jolie, kvinnors förebild

angelina-jolie--z
Hej
Detta är något som beror alla.. Ni kanske har läst senaste nyhet om Angelina Jolie. Hon har opererat sig bort äggstockarna med förebyggande syfte. Har ni läst om det på New York Times?. Hon skriver själv här http://nyti.ms/1G9WOaD
Det här är verkligen imponerande av henne att hon, som är en Hollywood celebrity försöker inte dölja detta utan hon blir en förebild istället för många kvinnor med sitt uttalande…och framför allt KUNSKAP ÄR MAKT! att vi kvinnor måste ta reda på fakta och jobba med förebyggande syfte så de som har benägenhet till vissa sjukdomar bodde kolla sig på riktig så våra nära och kära missar inte oss i förtid. Det är faktiskt modig av henne, eller hur?
Angeline Jolie har förtjänat att vara en kvinna många ser upp till, dessutom FN-ambassadör och filmstjärna hon har skinn på näsan. Att hon går ut och visar sig sårbar och pratar om cancer samt kvinnlig cancer gör det väldigt angeläget och detta beror oss alla mer eller mindre, eller hur?
Angelina, en kändis med själ
this is Feelgood Womanhood
angelina-jolie-gtres2--a
och Brad Pitt, en bra man som stödjer henne. For “what is a man without a woman?” 🙂

Lämna ett svar

Till startsidan