LIFESTYLE

Har ni sett annonsen?? Spanjorer, gjorda av talang

Hej!
Till min förvånande råkade jag kolla på en ny annons på Karlaplan som finns nu som rörligbild i hela Stockholm fast jag tror att det här är ett internationell projekt från Clear Channel och ESIC Business School in Spain. Syftet är att lyfta den spanska talangen som många gånger verkar osynlig..och jag kan tänka mig att precis under och efter den kända spanska krisen, spanjorer moral har inte varit på topp nivå…Men det kommer!.
Den som jag älskar om spanjorer är att vi är verkligen som gamla riktiga gladiatorer som aldrig ger upp…vi kämpar, jag vet. We´re made of iron, made av talang… 🙂
Bra inspiration och definitivt innovativ på internationell nivå! Bra sätt att uppmuntra talangen i Spanien! eller vad tycker ni som utstående?
Kolla video!

och sidan här https://www.hechosdetalento.es/en/
och nu vill jag informera er också att jag har också lämnat ansökan att vara med i tävligen! Här kommer bilden jag skickade eftersom de andra var för små…

Jag hoppas att det blir godkänd och jag kan vara med i tävlingen…Jag håller er uppdaterad.
Rolig att vara spansk i Sverige och kunna berätta till er alla om min erfarenhet och öppna broar mellan länder. `cause I love it!
Det kommer att bli spännande!
Nu dags att sova igen men jag kunde inte låta bli att blogga och berätta om det här.
Vi ses snart igen amigos & amigas!