LIFESTYLE

Demokratiseringen av skönhetsbehandlingar för alla

Hemma hos Michaela de la Cour. Kolla hennes lilla hund!

Hej igen!
Idag var jag med mina kompisar hemma hos Michaela de la Cour. Hon visade hur använder man en ny produkt som gör den galvaniska ansiktsbehandlingen och jag tror att den kommer att göra revolution inom skönhets branschen. Här kommer lite info till er:
Den galvaniska ansiktsbehandlingen är en anti- age-behandling som minskar rynkor, fördröjer hudens åldrande och ger huden en ny lyster. Många upplever en stor skillnad redan efter första gången. Behandlingen börjar med att ditt ansikte rengörs och smörjs in i en djuprengörande gel. Terapeuten använder sig sedan av en apparat som alstrar galvanisk ström. Gelen och apparaten är båda negativt laddade, vilket gör att gelen kommer djupt ner i huden. Därefter torkas ditt ansikte och behandlingsgel appliceras. När apparaten återigen appliceras på huden är den positivt laddad, och drar därmed ut rengöringsgelen ur huden. Behandlingen avslutas med massage i nacke och rygg i salongens sköna massagestol. Hela behandlingen tar cirka 30 minuter.

Hej igen! 🙂 Grejen är jag håller på att lära mig om den här behandlingen och visar mina vänner hur man gör. Så simpel är det!. Det handlar om nätverkande så flera kan ta nytta av den också men det som är intressant är att nu kan vi använda oss av tidigare mycket dyra produkter inom skonhet som verkligen hjälper men med låga priser så alla kan ha tillgång och detta tycker jag att det är verkligen intressant. Normalt blir det mycket dyr att gå på spa och sånt och nu kan det bli riktig demokratisering av skönhetsbehandlingar också. Cool, eller hur?
Jag kommer att berätta mera om detta men vill ni veta mer kan ni kontakta mig på info@misslopez.se
Tack Michaela de la Cour. Har ni sett vilken fin hund hon har?