LIFESTYLE

All night long CA Promolta video

Hey! This Country music video topped all of Promolta charts today. People say makes them appreciate life and feel good.
Jag har fått den här video från Promolta med feelgood feeling. De bad att dela till mina läsare eftersom de tycker att den passar min blogg och nu ser jag fram emot att höra vad ni tycker…Det verkar som är gjort i Laguna beach i California, Ohh! Vad jag längtar efter an fin strand! och ni?
Jag tycker att det blir lite för mycket “bikini bilder” men, men…Fin melodi hur som helst, eller hur?
och min sista fråga, tycker ni att den här videon passar för Miss Lopez Blogg?

Från
843-327-9416
mailing address is:
Promolta
440 N. Wolfe Rd.
Sunnyvale, CA 94085
Check this out! This video starring country artist Stephen Wesley, CMT reality star Mattie Breaux and Smash Mouth’s Steve Harwell! Great shoot in Laguna Beach
Hasta la vista babies!