LIFESTYLE

Hus i Spanien för Alla! Gör ett fynd NU!

Drömmer du om ett eget ställe i soliga Spanien?. 🙂
Som i Expressen står idag “Spanska banker rear ut bostäder till rekordlåga priser…” (Josefin Elfström i Expressen idag)…Titta på bilderna!
OK…

Går du och funderar på sådana här frågor? Då ska du kontakta mig, så hjälper mig dig vidare både att hitta ditt drömhus eller din drömlägenhet, och att hålla koll på allt runtomkring.

Välkommen till Spanien! Digital mediabyrå SEO ranka högre på google Tjäna pengar på sociala medier https://blogbiz.se/

Saludos

Isabel Lopez…dvs Miss Lopez! 🙂

Miss Lopez AB
Broker av hus & fastigheter i Spanien
 
Mera info:

Miss Lopez Fastighetsförmedling i Spanien

Vi förmedlar bostäder över hela Spanien: Costa Blanca och Costa del Sol…mm

Klokt att investera i en bostad i Spanien med framtida värdeökning nu när priserna är låga, kronan fortfarande stark och prisraset på bostäder för den utländska marknaden håller på att planat ut.Många Skandinavier har valt bland annat Costa Blanca, Torrevieja-området genom åren. Här har vi Medelhavets mest hälsosamma klimat enligt Världshälsoorganisationen WHO och underbara sandstränder belönade med Europeiska Unionens blåa flagg för förstklassig kvalité.Inför bostadsköpet i Spanien kan det uppkomma många frågor: Hur hitta jag rätt i dagens stora utbud av bostäder, hur går köpet till, när skall jag köpa, typ av bostad, antal sovrum, i vilket området är det bra att bo, hur kommer jag till bostaden, hur långt från stranden och olika serviceinrättningar, min budget, vad får jag för pengarna med flera frågeställningar.Anlita därför oss med Spanien-kompetens. Tillsammans med juridisk expertis och svensk-som engelsktalande personal i Spanien guidar vi dig tryggt genom hela köpprocessen. Vår personal tar väl hand om dig när du har landat i Spanien.
Över hela Spanien samarbetar vi med den största husmäklaren i Spanien idag, en välrenommerad och auktoriserad partner med huvudkontor i Barcelona, Servihabitat.
Vår partner underhåller mycket goda kontakter med La Caixa de Barcelona banken som kan lämna bankgarantier, och har därmed tillgång till de bästa och mest aktuella fastigheterna till rätt pris.
Låt den svensktalande personalen göra ett bra jobb och hitta rätt bostad till rätt pris åt dig.
Företaget erbjuder:
– Finansiering i spansk bank

-service på plats: försäkringar, rådgivning mm
-assistens under visningsresan.
Köp aldrig en bostad i Spanien utan professionell hjälp.

 Anmäl ditt intresse också via mejl:

Info@misslopez.se

Välkommen till Spanien! :)

This is also Feelgood Womanhood!