LIFESTYLE

Shiatsu with ena Svenhard from Hälsokraft to feel good!

Here Lena Svenhard getting ready for the shiatsu session…
Thank you Lena by the way! You made me feel so good after the shiatsu!
A bit of massage…always good!
English/ I was invited the other day to try shiatsu. Something you won´t regret for sure!. Actually I am not an expert in that maters so in a few words I can say that body & soul are so connected that we should treat ourselves  right, getting balance as the most important…and this is definely the best thing about this oriental method as shiatsu among others…
I am very greatful for this treatment worth trying and Ill be back! 🙂
See more at HÄLSOKRAFT
Spanish/ Hola! Me ha encantado probar el shiatsu con Lena Svenhard…y es que debemos buscar siempre la armonia de nuestro cuerpo con el bienestar emocional y mental. Como se dice en latin, un dicho que me encanta: “men sana in corpore sano! y es que es verdad!. Pruebalo tu tambien!
Svenska/ Tack Lena Svenhard för låt mig prova shiatsu. Som Lena säger helheten är viktigaste av allt samt att vi mår bra genom att hitta balancen i allt vi gör. Det bästa med dessa metoder som hon erbjuder är att de  fokuserar sig på det positiva, de starka inom oss…
Det kändes mycket bra efteråt och vill gärna komma tillbaka. Lena jobbar mycket ute hos företag men nu med hennes nya kontor & salong på Skeppargatan 41, Stockholm vill gärna erbjuda er allt av det goda inom terapeutiska metoder på plats så ni kan må ännu bättre!
Förresten vill ni testa som jag? Nu får ni 3 gånger som priset av 2. Tre för två…Cool, eller hur?
Läs mera om SHIATSU Här från HÄLSOKRAFT sida

Hälsokraft Lena Svenhard – Shiatsu i Stockholm

Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu Täby, Shiatsu i Täby, Shiatsu

Shiatsu – den Japanska massageformen anma har sina mångtusenåriga rötter i den österländska filosofin och medicinen. Genom komplement från både kinesiskt och västerländskt medicinskt kunnande har Shiatsu utvecklats till en unik massagebehandling som fått namnet Shiatsu.

Shiatsu är en fantastiskt skön och avslappnande massagebehandling som stimulerar kroppen och psyket till välmående och självläkning. Inom Shiatsu uppfattas hälsa och välmående som en sund balans i kroppens naturliga energi flöde. Shiatsu behandling främjar balanseringen av denna livsenergi.

Shiatsu – en mjuk och behaglig helkroppsmassage

Klienten ligger på en mjuk madrass på golvet med behagliga kläder. Shiatsu betyder fingertryck men oftast använder terapeuten tummar, händer, armbågar och knän i en kombination av stimulerande tryck, sträckningar, roteringar, och mjuka justeringar i ett harmoniskt flöde.

Shiatsu stärker och balanserar Köpa leksaker och barnkläder online

Shiatsu bygger på att man trycker på olika punkter (tsubo) utmed kroppens meridianer (energi banor) för att stimulera flödet av qi (livskraft) genom banor i kroppen. Därmed påverkas helheten på bästa sätt för att skapa balans och stärka sig själv.

“För mig är Shiatsu en unik och otroligt skön massagebehandling som är djupt helande för kropp och själ, främjar medvetandet, släpper på blockeringar och bidrar till stärkt hälsa.” – Hälsokraft Lena Svenhard.

Viva hitta balansen inom dig själv! fokusera på det positiva, amigos!
I love feeling gooood! 🙂