Have you a dream of having a house or an apartment in Spain? Welcome to my new event about Alicante & more on the 5th of March

English/ Here comes the invitation! Well the event is going to be in Stockholm for residents in Sweden so its going to be in Swedish…Sorry! 🙂

Spanish/Aqui os mando la invitacion!.

Por cierto siempre ha sido mi sueño poder ofreceros la posibilidad de tener una vivienda en España. Ahora con la colaboracion de Servihabitat empresa colaboradora con la Caixa de Barcelona, uno de los bancos mas grandes de España, tengo el placer de invitaros a este mi primer evento informativo de una zona preciosa, la Costa Blanca con Alicante y Valencia entre sus principales ciudades…

En este evento os dare informacion de la zona y de las diferentes oportunidades que hay ahora mismo de compra…desde super precios a mucho mas…Tu elijes! y ademas podeis hacer un viaje a la zona asi como la visita a las viviendas sin ningun compromiso…todo ello en colaboracion con la agencia de viajes Orient Tours y los agentes inmobiliaros superprofesionales en la zona de Servihabitat….

La inviacion esta dirijida al publico sueco por lo que la invitacion esta en sueco…cool!

Svenska/ Här kommer inbjudan till de som bor i Sverige & Scandinavien och är intresserade att eventuellt köpa hus & lägenhet i Spanien. Nu på eventet kommer vi att informera om Costa Blanca…Valencia, Alicante…inget köptvång!

VÄLKOMNA!

INBJUDAN

hus1

hus2

sangria1

Husdröm i Spanien?

Ett boende bland blommande apelsinträd i soliga södra Spanien – en dröm som kan bli sann!

Miss Lopez har äran att inbjuda dig till ett event som äger rum

Onsdagen 5 mars kl 18-20.30

Plats: Miss Lopez lokaler på  Skeppargatan 41, Stockholm

 
Miss Lopez samarbetar med den största mäklaren av hus och lägenheter i Spanien och vill nu berätta lite närmare om området vid Medelhavet: Valencia och Alicante, Costa Blanca eller Costa del Sol. Kom och lyssna och få ny inspiration och näring till din dröm som kanske snart kan bli verklig! Det är inget köptvång eller bindande.
 
Vi ska också lära dig att blanda sangria. Orient Tours kommer att berätta om hur du tar dig till Valencia och erbjuder dig förmånliga resepaket dit.
 
Du får med dig en goodie bag med information och fina erbjudanden samt en bit av Valencia att ta med dig hem! OBS! Begränsat antal platser, först till kvarn!

 Vänligen reservera din plats genom:

info@misslopez.se 073-578 70 50 eller info@orienttours.se 070-88 60 777

 

Välkommen! Bienvenido!  

map-of-spain

Här kan du läsa mer om Miss Lopez Fastighetsförmedling i Spanien.

Miss Lopez & Fastighetsförmedling i Spanien

Vi förmedlar intresseanmälningar att köpa bostäder över hela Spanien: Costa Blanca och Costa del Sol…mm till vår samarbetspartner, en av största fastighetsmäklare i Spanien, Servihabitat som kommer att ta hand om dig på plats på det mest professionella sätt.

Klokt att investera i en bostad i Spanien med framtida värdeökning nu när priserna är låga, kronan fortfarande stark och prisraset på bostäder för den utländska marknaden håller på att planat ut. Många Skandinavier har valt bland annat Costa Blanca, Torrevieja-området genom åren. Här har vi Medelhavets mest hälsosamma klimat enligt Världshälsoorganisationen WHO och underbara sandstränder belönade med Europeiska Unionens blåa flagg för förstklassig kvalité.

Inför bostadsköpet i Spanien kan det uppkomma många frågor: Hur hitta jag rätt i dagens stora utbud av bostäder, hur går köpet till, när skall jag köpa, typ av bostad, antal sovrum, i vilket området är det bra att bo, hur kommer jag till bostaden, hur långt från stranden och olika serviceinrättningar, min budget, vad får jag för pengarna med flera frågeställningar.
Anlita därför oss med Spanien-kompetens. Tillsammans med juridisk expertis och svensk-som engelsktalande personal i Spanien guidar vi dig tryggt genom hela köpprocessen. Vår personal tar väl hand om dig när du har landat i Spanien.
Över hela Spanien samarbetar vi med den största husmäklaren i Spanien idag, en välkänd och auktoriserad partner med huvudkontor i Barcelona, Servihabitat.
Vår partner underhåller mycket goda kontakter med La Caixa de Barcelona banken som kan lämna bankgarantier, och har därmed tillgång till de bästa och mest aktuella fastigheterna till rätt pris.
Låt den svensk & engelskatalande personalen göra ett bra jobb och hitta rätt bostad till rätt pris åt dig.
Företaget erbjuder:
– Finansiering i spansk bank DIREKT! (La Caixa de Barcelona)
-service & allt information på plats: försäkringar, rådgivning mm

-assistens under visningsresan med transfer  

Köp aldrig en bostad i Spanien utan professionell hjälp.
 

Que Viva España! 🙂 & Feelgood!!!

Lämna ett svar

Till startsidan