Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Feelgood in Spain event the 23th of October at Puerta del Sol Stockholm in collaboration with TurSpain & Orient Tours

EN Happy to invite you to my new event in collaboration with  TUR SPAIN & ORIENT TOURS. & the place to have the best tapas in town, Stockholm, Puerta del Sol! Here is more information, on Facebook: https://www.facebook.com/events/218535944978361/
 
SP Super contenta de poder invitaros a mi proximo evento en Puerta del Sol donde ademas podreis saborear las mejores tapas en Estocolmo!!! 🙂 Check my de4als www.misslopez.se/ events  Estamos teniendo un evento de informacion sobre viajes a España en colaboracion con Tur Spain y la agencia de viajes Orient Tours,guay! Mira el evento en Facebook y aputate! https://www.facebook.com/events/218535944978361/
 
SV Tycker ni om att åka till Spanien?? Jag hoppas det eftersom nu kommer mitt nästa event om att m bra i Spanien, inte dålig eller hur? Vi bjuder på en glass sangria, OBS: begränsade platser så anmäl dig NU!!! 🙂 https://www.facebook.com/events/218535944978361/
Kolla Miss Lopez Sponsors!!

turspain

TUR SPAIN www.spain.info

orienttours

 
ORIENT TOURS www.orienttours.se

puertadelsol

 
Tack så mycket till Miss Lopez sponsors!
Viva feeling good in Spain!
MÅ BRA I SPANEN & MÅ BRA! 🙂
Viva having cooperations with Miss Lopez…to make you feel good!
Check more at www.misslopez.se/ events

Här kommer inbjudan igen! OBS! på svenska! 

inbjudan

må bra i Spanien

Miss Lopez med vänner har äran att inbjuda dig till ett event som äger rum

Onsdagen 23 oktober kl 18-20.30

Plats: Sveavägen 105, Restaurang Puerta del Sol

Kvällen bjuder på information i olika former om Spanien bl a kommer Spanska Turistbyrån och berättar om landet i största allmänhet och om Barcelona och Madrid i synnerhet dit Orient Tours erbjuder korta må bra-resor som tagits fram i samarbete med Miss Lopez.

Du har möjlighet att köpa tapas till specialpris.

Vi bjuder på ett glas sangria och du får med dig en goodie bag som present från oss med massor med härliga må bra-erbjudanden.

Begränsat antal platser. Vänligen reservera din plats genom:

info@misslopez.se 073-578 70 50 eller info@orienttours.se 070-88 60 777

Välkommen! Bienvenido!

 

Lämna ett svar

Till startsidan